donderdag 26 november 2009

Thankful for where I am at, excited about where I am goingUnfortunately Thanksgiving isn't amongst the many the influences America has in Western Europe. But I guess that's only a matter of time. It doesn't stop me from being extra thankful today. For the people around me, for all the opportunities, for simple things that aren't as normal as they sometimes seem and for all that is yet to come!
(ps don't you love the colour of Dutch trains :)?)

7 opmerkingen:

 1. Nô Thanksgiving here... But trains are also colorful sometimes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. All trains should be bright Yellow!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij in de koelkast ligt al een kalkoen te wachten. Mijn buurvrouw Iris is opgegroeid in Amerika en haar schoonfamilie vindt het maar niks, Thanksgiving, maar wij vinden het wel een mooi idee, even samen extra dankbaar zijn voor wat je hebt, dus vieren wij het elk jaar met haar en haar gezin. Dit jaar is het Amerikaanse zusje van de schoonzus van Iris er ook bij (die was toevallig nu in Nederland) en ook nog een Engelse collega met haar man. Dat wordt vast interessant aan tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Sanneke: Wat leuk zeg!! Sowieso is elke reden om met z'n allen aan tafel te schuiven een goede reden :) maar ik vind het zoals ik al schreef ook echt een mooie gedachte!Heerlijk met al die culturen bij elkaar. Succes met de kalkoen (Ik krijg onmiddelijk mr Bean associaties waarneer ik aan kalkoen denk ;))En dan ben jij de eerste Nederlander waartegen ik mag zeggen: Happy Thanksgiving!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Happy Thanksgiving to you, too, Anna! En grappig, want de oudste dochter van buuf Iris heet ook Anna. :) Ik zit er ondertussen wel een beetje mee dat ik nu de verantwoordelijkheid voor die kalkoen op mijn schouders heb gekregen, onder het mom van 'jouw oven is groter'. En wat nou als ie droog wordt? Heb ik voor al die buitenlandse gasten het Thanksgivingmaal verpest. Oh, en alsjeblieft geen Mr Bean perikelen! Ik zie mezelf al met mijn hoofd in de kalkoen. Dus, wish me luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Sanneke:pfff ja dat zijn van die dingen dat je denkt 'wanneer heb ik hier ook alweer ja op gezegd?'Iets te grote oven en een iets te groot hart :) Maar het gaat vast goedkomen!! Good luck! Is het vanavond? Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the yellow and the little yellow fellow above! What a cutie!

  BeantwoordenVerwijderen